Home » Nieuws » De voorzitter spreekt de Skepp-leden toe op 26/2/2011 (inclusief video)

01-03-2011

De voorzitter Patrick Vermeren werd door het bestuur van Skepp uitgenodigd om op  zaterdag 26/2/2011 een lezing te geven over de vele onzin binnen de HR-wereld.

Skepp is een vereniging van mensen die allen vinden dat zwakkere mensen (minder intelligent, kwetsbaar bijvoorbeeld door een wanhopige zoektocht om te genezen) verdienen om geholpen te worden en voorgelicht te worden door experten ter zake. In de vzw Skepp (wat staat voor “Studiekring voor Kritische Evaluatie van Pseudowetenschap en het Paranormale) vind je zowel professoren, artsen, psychologen, illusionisten of mentalisten, ingenieurs, astrologen enz. Ook de voorzitter Patrick Vermeren is al vele jaren lid. Hij schreef voor de website en het ledenblad ook meerdere artikels (www.skepp.be).

U kan hierna de spreekbeurt bekijken. De duurtijd van de eigenlijke spreekbeurt bedraagt 46′, maar er werden nog ruim 36′ opmerkingen gemaakt en vragen gesteld. Daarvan vindt u ook nog een vervolg, opgenomen in de totale duurtijd van 1u en 5′.

HBDI-boer zoekt MBTI-vrouw. De tsunami van onzin in de HR-wereld. from Patrick Vermeren on Vimeo.

Deel deze pagina

Zoek op de website

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief. Nooit commercieel, maar altijd informatief!

Evidence Based Partners (klik door)

ad ad ad ad ad ad ad ad ad ad ad